Over ons

Hartelijk welkom bij Instituut Veronique

Over ons

In 1996 ben ik op 24 jarige leeftijd, na 5 jaar ervaring in een ander instituut, mijn eigen zaak begonnen. We bestaan dus al een kleine 20 jaar. Door de groei van het instituut werk ik ondertussen met een fulltime medewerkster. In 2014 kreeg het instituut een volledige facelift.

Mijn keuze om met Babor in zee te gaan lag voor de hand omdat de producten van heel hoogwaardige kwaliteit zijn.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en uw wensen staan voorop.

U kunt bij ons terecht voor gelaatsverzorgingen, lichaamsverzorgingen, medische pedicure, manicure, gelish, verven van wimpers en wenkbrauwen, make-up, make-up cursussen, permanente make-up, cellulitisbehandelingen, alle epilaties,..


Onze specialiteit is onze gelaatsverzorging waarbij elke behandeling is afgestemd op de behoefte van uw huid en waarbij we de 25 minuten durende massage hoog in het vaandel dragen.

Huidverbetering wordt niet alleen verkregen bij ons in het instituut, maar ook met de speciale producten van Babor voor thuisgebruik.

Daarom hebben we gekozen voor de Babor E- shop waarbij je alle producten online kunt bestellen en de producten aan huis geleverd worden. Deze komen wel niet op uw klantenkaart in ons instituut terecht. Krijgt u graag persoonlijk advies over de producten dan kan u bij ons in de winkel terecht.

Alle behandelingen gebeuren op afspraak.